Kabyssens smørrebrød i Ishøj

Her på siden får du lidt mere information om vores lækre smørrebrød, som du finder på vores menukort. Se Kabyssens menu lige her.

Smørrebrød af højeste kvalitet i Ishøj

På Kabyssen bruger vi de bedste råvarer, så du er garanteret en god smagsoplevelse, når du spiser frokost og smørrebrød på Kabyssen i Ishøj.

Vi får nemlig kun leveret friske råvarer og grøntsager, så din smørrebrød er af den højeste kvalitet – men til fornuftige priser.

Herunder får du en beskrivelse og en gennemgang af de mest populære madder, som du finder på vores menukort.

Frokosttilbud

En af vores mest populære retter er vores frokosttilbud. Frokosttilbuddet består af følgende:

 • 3 stykker uspecificerede smørrebrød
 • ½ liter grøn Tuborg
 • 1 snaps

Da smørrebrødene er uspeciferet betyder det, at du ikke selv vælger, hvad der skal være på madderne. Dertil er madderne også en anelse mindre end vores smørrebrød på menukortet.

Frokosttilbud

Tilladte ændringer i frokosttilbuddet

Du kan ikke selv vælge madderne i dit frokosttilbud, men vi tager selvfølgelig forbehold for religiøse krav, allergier og særlige præferencer såsom vegetarer.

Derudover har du mulighed for følgende ændringer i drikkevarerne:

 • Du kan bytte din grønne Tuborg ud med en lille sodavand og fortsat få en snaps
 • Du kan få en stor sodavand i stedet for øl og snaps
 • Du kan få et glas husets hvid- eller rødvin i stedet for øl og snaps

Da dette er et tilbud har vi ikke mulighed for at lave om på hverken madderne eller drikkevarerne foruden de ændringer som er nævnt ovenstående.

Vores fem mest populære smørrebrød

Du kan få meget lækkert smørrebrød i Ishøj på Kabyssen, men her får du et samlet overblik over de fem mest populære smørrebrød.

Fiskefilet med remoulade og rejer

En af vores mest efterspurgte madder er vores fiskefilet med remoulade og rejer. Madden består af en halv skive rugbrød med smør og salat, en stor fiskefilet med remoulade, rejer og asparges. Fiskefileten er pyntet med kaviar, tomat, agurk, citron og dild.

Det er også muligt af få denne mad med mayonnaise i stedet for remoulade.

Æg og rejer

Vores mad med æg og rejer er endnu en mad, som de fleste ynder at bestille. Madden består af en halv skive rugbrød med smør og salat, to hårdkogte æg med mayonnaise, rejer og asparges. Madden er pyntet med kaviar, tomat, agurk, citron og dild.

Roastbeef

Denne mad er særligt populær for dem der elsker kød. Maden består nemlig af intet mindre end 4 skiver hjemmestegt roastbeef oven på en halv skive rugbrød med smør og salat. Roastbeefen er toppet med remoulade, agurkesalat, peberrod og ristede løg. Dertil er madden pyntet med tomat, agurk og appelsin.

Flæskesteg

Denne mad er enorm populær, og derfor skal den også nævnes her på siden.

Maden består af 2-4 skiver flæskesteg (afhængig af tykkelsen), som ligger på en skive frisk rugbrød med salat og smør. Ovenpå flæskestegen finder du rødkål, agurkesalat, asier og selvfølgelig sprøde flæskesvær. Maden er pyntet med tomat, appelsin og agurk.

Hønsesalat

Vores hønsesalt har sit helt eget ry: den er nemlig rigtig god!

Når du bestiller hønsesalat på Kabyssen får du hønsesalaten ved siden en skive ristet, hvidt brød med smør, salat, tomat, peberfrugt, agurk og appelsin. Derudover får du asparges og bacon til.

Øvrige smørrebrød

Vores menukort indeholder selvfølgelig mange flere madder end vores frokosttilbud og de fem mest populære smørrebrød. Du kan nemlig også bestille følgende smørrebrød:

 • Sild: Marineret sild, kryddersild og karrysild
 • Dyrelægens natmad
 • Rullepølse med løg og sky
 • Skinke med italiensk salat
 • Stærk og mild ost

Vores tre mest populære lune retter

Vi har flere forskellige lune retter på menukortet, men vi vil alligevel gennemgå de tre mest populære lune retter, som du kan få foruden vores smørrebrød

Stjerneskud

På Kabyssen kan du få et lækkert stjerneskud med både en hvidvinsdampet hvid fisk samt den klassiske fiskefilet. Fiskene ligger på en skive ristet toast, smurt med smør og pyntet med salat. Ovenpå fiskene finder du lidt mayonnaise, thousand island dressing, rejer, asparges og kaviar. Stjerneskuddet er pyntet med tomat, agurk, citron og dild.

Stjerneskud

Stjerneskud Mini

Et stjerneskud mini er præcis som det almindelige stjerneskud – blot uden den hvide hvidvinsdampede fisk.

Pariserbøf

Den klassiske Pariserbøf serveres på en skive ristet toast. Pariserbøffen består af en hakkebøf med rå løg, kapers og peberrod. Ved siden af får du både pickles, pasteuriseret æg og rødbedetern. Pariserbøffen er toppet med agurk, tomat og appelsin.

Øvrige lune retter

Vi har selvfølgelig mange flere retter end de tre mest populære lune retter. Du kan nemlig også få:

 • Ristet skinke med bacon og spejlæg
 • Hakkebøf med spejlæg
 • Mørbradbøf med bløde løg
 • 2 stk. frikadeller med rødkål og surt
 • Lun leverpostej med bacon og surt
 • Camembert med solbærsyltetøj og frugt
 • Børnemenuer med pommes frites og hhv. nuggets, fiskefilet eller frikadeller
 • En tallerken med pommes frites med remoulade

Du kan se billeder af vores retter her.

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner