Kontakt Kabyssen

Ring gerne mellem kl. 09:00 – 11:00

Du kan ringe på vores telefon 43 73 79 71 fra kl. 09:00 og i hele restaurantens åbningstid. Vi gør opmærksom på, at det er bedst at ringe mellem kl. 09:00 – 11:00, da vi desværre ikke altid har mulighed for, at svare dit opkald i køkkenets åbningstider på grund af travlhed.

Du kan desværre IKKE reservere bord udenfor i haven eller på første sal. Ønsker du at sidde udenfor eller på første sal, er det først-til-mølle princippet som er gældende.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod forudbestilling af mad over telefonen. Ønsker du at bestille mad som take away, skal du komme ned i restauranten og bestille samt betale.

Find Kabyssen i Ishøj Havn

Kabyssen er beliggende i Ishøj Havn, der befinder sig i Ishøj Strandpark. Kabyssen byder på udsigt over havneområdet, som byder på en masse både i alle størrelser. Kabyssen lokker mange sejlere til området – særligt Sydkystens Sejlklub, som også holder til i huset.

Kabyssen ligger i gåafstand til Ishøj Strand og Arken Museum. I kan gå til fanen billedgalleri for at se mere om Kabyssens omgivelser ved at klikke i menuen eller her: Billedgalleri

Kabyssens adresse

Søhesten 51,
2635 Ishøj
Nedenfor finder du et billede over Kabyssens lokation i Ishøj Havn.

Rutevejledning til Kabyssen

Fra Ishøj Station kan man tage bus 128 til stoppestedet Søhesten, og derfra skal man gå ind i havnet og til højre – og så ligger Kabyssen 200 meter længere henne af vejen.

I bil skal du følge Skovvej et stykke forbi Arken og herefter dreje ind på Ishøj havn og føge Søhesten til højre.

add google map

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner