Her på siden finder du kontaktoplysninger til Kabyssen i Ishøj Havn – herunder telefonnummer, adresse, rutevejledning samt informationer om bordbestilling.

Kontakt information

Her finder du kontakt information på Kabyssen i Ishøj Havn. Hvis du ønsker at komme i kontakt med personalet på kabyssen, kan vi kontaktes på telefon: 43 73 79 71.

Ring gerne mellem kl. 10.00 – 11.00

Du kan ringe på vores telefon fra kl. 10.00 og i hele restaurantens åbningstid. Vi gør opmærksom på, at det er bedst at ringe mellem kl. 10.00 – 11.00, da vi desværre ikke altid har mulighed for, at svare dit opkald i køkkenets åbningstider på grund af travlhed.

Kontakt Kabyssen for reservationer og bordbestilling

På Kabyssen har du mulighed for, at reserverer bord indenfor i restauranten i stueplan. Vi reserverer desværre IKKE bord udenfor i haven eller på første sal.

Ønsker du at sidde udenfor eller på første sal, er det først-til-mølle princippet som er gældende. Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod forudbestilling af mad over telefonen.

Ønsker du at bestille mad som take away, skal du komme ned i restauranten. Se mere om vores retningslinjer for take away her.

Find Kabyssen i Ishøj Havn

Kabyssen er beliggende i Ishøj Havn, der også er kaldet Ishøj Strandpark. Kabyssen byder på udsigt over havneområdet, som byder på en masse både i alle størrelser. Kabyssen lokker mange sejlere til området – særligt Sydkystens Sejlklub, som også holder til i området.

Kabyssen ligger i gåafstand til Ishøj Strand og ligger tæt på Arken Museum. I kan gå til fanen Billedgalleri for at se mere om Kabyssens område ved at klikke i menuen eller her: Billedgalleri

Kabyssens adresse

Søhesten 14,
2635 Ishøj
Nedenfor finder du et billede over Kabyssens lokation i Ishøj Havn.

Rutevejledning til Kabyssen

Ved at klikke på det understående kort, kan du rykke kortet for at se mere om nærområdet. Hvis du ønsker at finde en rutevejledning fra der hvor du befinder dig, skal du klikke på knappen “Vis større kort” på kortet i øverste venstre hjørne. 

Fra Ishøj Station kan man tage bus 128 til stoppestedet Søhesten, og derfra skal man gå ind i havnet og til højre – og så ligger Kabyssen 200 meter længere henne af vejen.