Her finder du en oversigt over vores menukort og priser

På denne side finder du Kabyssens menukort og priser. Klik på menukortet for at se det i den fulde størrelse. Ved at klikke på billedet, kan du også bladre mellem de forskellige sider af menukortet. Vores menukort består af lækker smørrebrød, vores populære frokosttilbud, lune retter og børnemenuer.

Vores Frokosttilbud består af 3 stk. uspecificerede smørrebrød med en halv liter grøn Tuborg på fadøl samt en snaps. Frokosttilbuddet kan købes fra kl. 11.00 – 15.30.
Vi gør opmærksom på, at Tuborg Classic ikke er med i tilbuddet, samt at man ikke selv kan vælge smørrebrødene.

Se vores menukort og priser herunder:

Spis på Kabyssen

Hos Kabyssen kan du vælge at spise maden i restauranten – eller i haveområdet som er tilknyttet Kabyssen.

Kabyssen består både af et stueplan samt en første sal. Vi gør opmærksom på, at du kun kan bestille pladser i stueplan, og ikke på første sal eller udendørs.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan bestille mad over telefonen, når du bestiller bord over telefonen, men at du bestiller maden ved ankomst.

Nyd din mad i gode omgivelser

Kabyssen er kendt for sine gode og maritime omgivelser. Udover den gode udsigt til havnen, har vi også en sjov legeplads til de små.

Ønsker du at se billeder af Kabyssens omgivelser – eller ønsker du at se de forskellige smørrebrød, lune retter eller aftensmad – så klik på Billeder.

Bestil take away fra menukortet

Du kan bestille take away hos Kabyssen, hvor du kan komme forbi og hente maden, og tage den med hjem.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan ringe og bestille maden til afhentning, da vi desværre oplever, at nogle folk ikke henter den bestilte mad.

Ønsker du derfor at tage maden med hjem, kan du enten komme og bestille maden og vente på den – eller komme forbi Kabyssen og bestille maden tidligere på dagen, eller et par dage i forvejen.

Se de mest populære smørrebrød på Kabyssen

Vi laver smørrebrød i Ishøj, og du kan se de mest populære smørrebrøds madder samt lune retter her: Smørrebrød i Ishøj