fbpx

Her finder du en oversigt over vores menukort og priser

På denne side finder du Kabyssens menukort og priser. Klik på menukortet for at se det i den fulde størrelse. Ved at klikke på billedet, kan du også bladre mellem de forskellige sider af menukortet. Vores menukort består af lækker smørrebrød, vores populære frokosttilbud, lune retter, børnemenuer og vores aftensmenu med Dagens Ret. Dertil er der også forretter og desserter i aftenmenuen.

Vores Frokosttilbud består af 3 stk. uspecificerede smørrebrød med en halv liter grøn Tuborg på fadøl samt en snaps. Frokosttilbuddet kan købes fra kl. 12.00 – 16.00 og koster 90 kr. Vi gør opmærksom på, at Tuborg Classic ikke er med i tilbuddet, samt at man ikke selv kan vælge smørrebrødene.

Dagens Ret serveres i den del af sæsonen hvor vi har åben om aften. Dagens Ret er forskellig fra dag til dag – dog serverer vi altid stegt flæsk med nye danske kartofler og persillesovs om torsdagen! Hvis I ønsker at blive opdateret om Dagens Ret kan i ’synes godt om’ vores Facebook-side: Kabyssens Facebook

Spis på Kabyssen eller bestil det som Take Away i restauranten

Hos Kabyssen kan du vælge at spise maden i restauranten – eller i haveområdet som er tilknyttet Kabyssen – eller du kan komme forbi og hente maden, og få den med hjem som take away. Vi gør dog opmærksom på, at man ikke kan ringe og bestille maden til afhentning. Ønsker man at tage maden med hjem, kan man enten komme og bestille maden og vente på den – eller komme forbi Kabyssen og bestille maden tidligere på dagen, eller et par dage i forvejen.

Vi gør opmærksom på, at man ikke kan bestille maden, når man bestiller bord over telefonen.

Ønsker du at se billeder af Kabyssens omgivelser – eller ønsker du at se de forskellige smørrebrød, lune retter eller aftensmad – så klik på Billeder.