fbpx

Kontakt information

Her finder du kontakt information på Kabyssen i Ishøj Havn. Hvis du ønsker at komme i kontakt med personalet på kabyssen, kan vi kontaktes på Telefon: 43 73 79 71.
I kan ringe på vores telefon fra kl. 10.00 og i hele restaurantens åbningstid. Vi gør opmærksom på, at det er bedst at ringe mellem kl. 10.00 – 12.00, da vi desværre ikke altid har mulighed for, at svare Deres opkald i køkkenets åbningstider på grund af travlhed.

Reservationer og bordbestilling

På Kabyssen har I mulighed for, at reserverer bord indenfor i restauranten i stueplan. Vi reserverer desværre IKKE bord udenfor i haven eller på første sal. Ønsker I at sidde udenfor eller på første sal, er det først-til-mølle princippet som er gældende. Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod forudbestilling af mad over telefonen. Ønsker I at bestille mad som take away, skal i komme ned i restauranten.

Område

Kabyssen er beliggende i Ishøj Havn, der også er kaldet Ishøj Strandpark. Kabyssen byder på udsigt over havneområdet, som byder på en masse både i alle størrelser. Kabyssen lokker mange sejlere til området – særligt Sydkystens Sejlklub, som også holder til i området. Kabyssen ligger i gåafstand til Ishøj Strand og ligger tæt på Arken Museum. I kan gå til fanen Billedgalleri for at se mere om Kabyssens område ved at klikke i menuen eller her: Billedgalleri

Adresse

Søhesten 14,
2635 Ishøj
Nedenfor finder du et billede over Kabyssens lokation i Ishøj Havn.

Rutevejledning